Bedrijf

Het bedrijf Gebarentaal voor Iedereen is het expertisecentrum op het gebied van Nederlandse Gebarentaal, Nederlands met Gebaren, Tolken, Dovencultuur en Visuele Muziek.

We streven ernaar om de contacten tussen horenden en slechthorenden/doven te verbeteren en beide gemeenschappen gedeeltelijk te integreren. Ook plotsdoven en doofblinden moeten zich thuis kunnen voelen in deze twee werelden.

Doelen

Als uitvoerders en/of adviseurs op het gebied van NGT hebben we de volgende doelen:

Visuele Muziek

Doven en slechthorenden de mogelijkheid bieden om ook van muziek te genieten. We vertalen muziektekst in Nederlandse Gebarentaal, waarbij veel aandacht uitgaat naar lichaamsbeweging, mimiek en emotie.

Media en cultuur

Bekendheid van dovencultuur verbeteren door middel van media en toneelvoorstellingen. Hierbij werken we samen met diverse opdrachtgevers op het gebied van cultuur en media.

Communicatie/Coaching op maat

Kennis van Nederlandse Gebarentaal en Dovencultuur verbeteren. We maken lespakketten die op specifieke doelgroepen zijn afgestemd, in samenwerking met de opdrachtgevers. We verzorgen ook cursussen Nederlandse Gebarentaal, te weten: TPRS “Introductie tot het Hele verhaal in Gebarentaal”.

Workshops

Bewustzijn op het gebied van Nederlandse Gebarentaal vergroten. We verzorgen allerlei workshops op het gebied van Nederlandse Gebarentaal en Nederlands met Gebaren.

Poëzie in Nederlandse Gebarentaal

Bewustzijn op het gebied van poëzie in Nederlandse Gebarentaal vergroten. We verzorgen allerlei workshops en lezingen op het gebied van Nederlandse Gebarentaal

Tolk Nederlandse Gebarentaal

Het inschakelen van een tolk Nederlandse Gebarentaal voor diverse tolkopdrachten, die alles te maken heeft met doven, plotsdoven , doven en slechthorenden.

Dove tolk Gebarentaal (Relaytolk)

Het inschakelen van een Dove tolk Gebarentaal voor diverse tolkopdrachten, die alles te maken heeft met dove allochtonen, doven met een taalachterstand en internationale Gebarentaal.

Onze bedrijf is wel erkend door de Kamer van Koophandel (KvK nr: 52653188); Instellingen, Bedrijven, Onderwijs en Belastingdienst (BTW nr: NL8505.37.721.B.01).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s